Reserveren Openingstijden
heiming-aben_rijksweg52_reuver

Onze winkel

Wij bieden een totaal concept van oogzorg, mode, kwaliteit, ambacht en beleving. In onze moderne winkel vind je meer dan 1.500 brillen in alle prijsklassen, uiteenlopend van basis tot exclusief.

De winkel biedt een eigen parkeerterrein en is volledig rolstoelvriendelijk. Naast onze fysieke winkel, is op deze website onze volledige collectie te bekijken. Uniek in Limburg.

Sinds de oprichting door Henny Heiming in 1987 zijn wij altijd op zoek naar de mooiste producten die wij overal ter wereld vandaan halen. We gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en je bril. Of je nu een klassieke bril zoekt, een moderne of een uitgesproken, bij ons vind je een bril die echt bij jou past.

jeroen-aben-optometrist-heimingaben
"De mooiste brillen ter wereld, zijn verkrijgbaar in Reuver.
Jeroen Aben
Optometrist en eigenaar

Voor de best mogelijke oogzorg

De beste zorg voor jouw ogen staat bij ons centraal. Na de overname door Jeroen Aben in 2012 is de oogzorg verder uitgebreid door toevoeging van optometrie en orthoptie. Twee beroepsgroepen die er voor zorgen dat wij zelfstandig gespecialiseerde oogonderzoeken kunnen toepassen, voor groot en klein. Hierdoor bieden we een totaaloplossing in de regio Venlo, Tegelen, Roermond.

Door continu te blijven innoveren in technologie en kennis durven wij te zeggen dat we de uitgebreidste oogzorg aanbieden die in een optiekzaak denkbaar is. In ons team zitten 10 specialisten op het gebied van optiek, contactlenzen, optometrie en orthoptie.

  • heiming-aben-winkel
  • heiming-aben-optiek-brilwinkel-reuver
  • opticien-regio-venlo-roermond-reuver

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00