Reserveren Openingstijden

Theo brillen

Als groot Theo-fan hebben we bij Heiming Aben een van de grootste collectie Theo brillen van Limburg. Theo is graag onvoorspelbaar en een tikkeltje eigenwijs.

Dit zie je dan ook terug in de vormen en kleuren van de Theo brillen. De Belgische designers van Theo maken van iedere bril een ware eyecatcher. Vanuit de tekentafel in België worden de brillen met de hand gemaakt in de Jura(Frankrijk) waarna ze bij ons in Reuver(tussen Roermond en Venlo) te bewonderen zijn.

Online collectie

Vind jij alle brillen op elkaar lijken? Wil jij echt even iets anders? Dan is het de moeite waard om al onze Theo brillen online te bekijken.

Een leuke Theo bril gezien? Klik dan op 'Reserveren'. Van de meeste brillen hebben we slechts 1 exemplaar op voorraad. Door te reserveren ben je er zeker van dat we jouw favoriete Theo monturen nog in voorraad hebben.

heiming-aben-andrea
"De meeste reacties krijg ik altijd als ik mijn Theo bril draag. Iedereen wil hem dan bij zichzelf even passen.
Andrea
Draagt een Theo bril
Theo brillen zonnebrillen

Theo zonnebrillen

Goed nieuws voor alle Theo fans! Sinds enkele jaren maakt Theo ook ieder jaar enkele unieke zonnebrillen. Een echte Theo zonnebril herken je al op kilometers afstand. Intense kleuren, extravagante designs en tegen het bekende straatbeeld in. Kortom, ben jij op zoek naar een zonnebril waar je niet zomaar iemand anders mee ziet lopen? Dan zijn deze Theo zonnebrillen misschien wel iets voor jou.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00