Reserveren Openingstijden

Theo

Bekijk online onze grote collectie Theo Eyewear brillen.

Deze kleurrijke monturen zijn voor iemand die net even iets anders wilt. De excentrieke brillen worden ontworpen in België en worden vervolgens in de Jura - Frankrijk - volledig met de hand gemaakt. Ze bieden een perfecte pasvorm en een exclusieve uitstraling. Theo heeft liefde voor design, originaliteit en kwaliteit. Kortom een bril waar je mee gezien wordt.


Op zoek naar een Theo bril? In onze optiekzaak in Reuver, tussen Roermond en Venlo, vind je een van de grootste collectie Theo monturen van Limburg.

Filter 1
1 2

Theo brillen zijn eigenwijze en uniek vormgegeven brillen. Een montuur uit de collectie van Theo zal je dan ook meteen herkennen. Opvallend en verassend. Dit brillenmerk is opgericht door twee Belgische opticiens, Patrick Hoet en Wim Somers. Beide hadden ze hun eigen optiek winkel, maar ze besloten om samen hun eigen brillen te ontwerpen onder de noemer Theo.

De brillencollecties die Theo hun klanten voorschotelde waren ze beu, ze wilde graag iets aanbieden wat nergens anders verkrijgbaar was. Inmiddels is dat gelukt en wordt Theo wereldwijd verspreid en verkocht bij de betere optiek winkels. In meer dan 50 landen zijn de collecties verkrijgbaar. Het mag duidelijk zijn dat de brillen geliefd en omarmd worden, zo ook bij Heiming Aben in Reuver.


Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00