Reserveren Openingstijden

Innovaties

Heiming Aben innoveert continu. Samen met onze partners zorgen we voor de meest geavanceerde oogzorg, exclusief in Midden-Limburg (regio Roermond - Venlo).

oogmeting-venlo-roermond-heimingaben

i.ProfilerPlus

Een vingerafdruk van de ogen

Bij iedere oogmeting starten we met de i.Profiler van ZEISS. Deze machine houdt rekening met de unieke eigenschappen van het oog en maakt als het ware een vingerafdruk van de ogen door ze op 1500 punten te meten. Doordat de pupilgrootte door de dag veranderd is het zicht in de verschillende lichtomstandigheden nooit hetzelfde. De i.Profiler meet het verschil in pupilgrootte met de daar bijbehorende afwijkingen, de meting wordt i.Scription genoemd.

Zeiss 2017 01 23 press release energizeme eye

i.Scription

Voor het beste zicht, altijd en overal

Alle meetgegevens wat de i.Profiler meet wordt i.Scription genoemd en kunnen als toevoeging in de brillenglazen ingeslepen worden.

Het resultaat van i.Scription: een verbeterd zicht in het donker en een verbeterde kleurwaarneming overdag.

jeroen-aben-optometrist-heimingaben
“Door continu te investeren in kennis en technologie kunnen we de best mogelijke zorg aanbieden die in een optiekzaak denkbaar is.
Jeroen Aben
Optometrist en eigenaar
Zeiss visufit heiming aben

Visufit 1000

Brillenglazen aanmeten met een stift, een meetbeugel, iPad of een spiegel? Verleden tijd. Maak kennis met de ZEISS Visufit 1000, exclusief bij ons in de regio Roermond en Venlo.

Deze innovatie technologie gebruikt 9 camera’s en 45 miljoen focuspunten om een 180 graden beeld van uw gezicht met het uitgekozen montuur te vormen. We kunnen hiermee exact bepalen wat de stand is van de bril op het hoofd. Deze gegevens worden met digitale precisie verwerkt in de brillenglazen waardoor we het hoogst mogelijke kijkcomfort kunnen aanbieden die denkbaar is.

Lensplan heimingaben app

Lensplan

Met onze eigen Lensplan applicatie loodsen wij jou gemakkelijk en overzichtelijk door jouw eigen lenzen en vloeistof keuzes.

Onze kennis in combinatie met jouw voorkeuren zorgen voor een pakket dat helemaal op jou is afgestemd. Zo zit je nooit meer zonder lenzen of vloeistof en je weet altijd waar je aan toe bent. Handig en overzichtelijk.

Collectie-brillen-venlo-roermond-tegelen

Online onze collectie bekijken én reserveren

Als enige optiekzaak in Limburg, en misschien wel in Nederland, is onze volledige actuele collectie online te vinden. Zo kun je dus ook thuis op de bank onze collectie bekijken én vrijblijvend reserveren. Handig toch?

Het merendeel van onze collectie bestaat uit unieke exemplaren, op die manier kom je niet snel iemand tegen met hetzelfde montuur.

23586 A SUNCLIP groen heimingaben sunclip 4

Heiming Aben Sunclips

Vind jij het ook handig, leuk of zelfs hip om een sunclip over je bril te dragen? Maak dan kennis met onze Heiming Aben Sunclips. Deze sunclips worden precies op dezelfde vorm gemaakt als jouw bril. Je klikt hem heel eenvoudig op je bril zodat je optimaal én stijlvol kan genieten van de zon.

De Heiming Aben Sunclip kan volledig naar wens gemaakt worden, alles is mogelijk.

Commercials

Bekijk onze online collectie, wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

Als eerste zelfstandige brillenwinkel van Nederland hebben we onze volledige en actuele collectie online gezet. Omdat we iedereen kennis wilde laten maken met onze online collectie maakten we 2 commercials die te zien waren op TV, Social Media, YouTube en natuurlijk op heimingaben.nl.

Geheel in stijl, onze allereerste commercials.

Je blijft er naar kijken

We blijven verbeteren, iedere dag weer. Zo ook onze collectie pagina. Dagelijks ontvangen we positieve reacties van onze klanten uit Nederland, Duitsland en België dat ze het leuk vinden om online alvast onze collectie te bekijken alvorens ze onze winkel in Reuver bezoeken. Om onze collectie pagina nog meer te perfectioneren hebben we, geheel in stijl, eigen sfeer video's gemaakt van onze bijzondere bril merken. Nog meer beleving, voor een nog betere online oriëntatie.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00