Reserveren Openingstijden
Heiming-Aben-lenzen-5007

Eerste keer lenzen

Voor het eerst contactlenzen, dat klinkt best spannend en dat begrijpen we. We helpen je graag bij dit proces zodat je vol vertrouwen en comfortabel je eerste lenzen kunt dragen.


Voeg daar de nieuwste technologie en beste materialen aan toe en je begrijpt dat jouw ogen in goede handen zijn. Ons team staat klaar om je de perfecte contactlenzen aan te meten.

Elk oog is anders

De vorm, bolling en grootte van het oog is bij iedereen anders. Ook de helderheid en de hoeveelheid traanvocht varieert van persoon tot persoon.

Tijdens het vooronderzoek kijken we met geavanceerde meetapparatuur naar de helderheid van de ogen, bepalen we de hoeveelheid traanvocht en meten we met een 3D scan alle maatgegevens van de ogen op. Hiermee kunnen we lenzen maken die helemaal op jou zijn afgestemd.

opticien-contactlensspecialist-reuver
"We starten met een goed oogonderzoek om te beoordelen welke lenzen het beste bij je ogen passen.
Paul
Opticien en contactlensspecialist
Lensplan heimingaben app

Lensplan

Na het onderzoek bepalen we samen welke contactlenzen het beste bij jouw ogen en wensen aansluiten. Na de aanpassing bestellen we proeflenzen, begeleiden we de inzetprocedure en controleren we na enkele weken jouw lenzen en ervaringen. Indien je helemaal tevreden start het Lensplan.

Gegarandeerd draagcomfort

Wij garanderen een goede passing en draagcomfort van de contactlenzen dat ook nog eens goed is voor de gezondheid van je ogen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij gaan samen naar jouw mogelijkheden kijken.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00