Reserveren Openingstijden

Wij staan voor de best mogelijke oogzorg, elke dag weer.

Bij Heiming Aben vinden we goede oogzorg het allerbelangrijkste, het is de kern van ons vak en onze passie. Je kunt bij ons terecht voor een goede oogmeting, alle soorten contactlenzen en oogonderzoeken op medisch niveau.

heiming-aben-reuver-oogzorg-oogonderzoek

Oogmeting

Een uiterst precieze oogmeting is vakwerk, en daar staan wij voor garant. We werken met de meest geavanceerde en vooruitstrevende apparatuur. In de regio Roermond - Venlo, werken we exclusief met ZEISS.

optometrie-orthoptie-roermond-venlo

Optometrie

Bij een optometrisch onderzoek wordt de gehele gezondheid van de ogen in kaart gebracht. Eventuele afwijkingen kunnen op die manier vroegtijdig gesignaleerd en behandeld worden.

orthoptie bij kinderen

Orthoptie

De samenwerking tussen beide ogen is niet altijd goed in balans. Indien dit niet het geval is kunnen er klachten optreden. We beoordelen en corrigeren de samenwerking met speciale brillenglazen, contactlenzen of oogoefeningen.

Kind orthoptie

Kinderorthoptie

Speciaal voor kinderen hebben wij een orthoptist die gespecialiseerd is in kinderogen. Oogmetingen bij kinderen gebeuren namelijk anders als bij volwassenen.

Kinderen bril lenzen myopie managment

Myopie Management

Bijziendheid, oftewel Myopie, wordt de grootste oorzaak van blindheid als we niet ingrijpen. Met de juiste aanpak proberen we de foutieve groei van (kinder)ogen te remmen waardoor er op latere leeftijd minder kans ontstaat om oogaandoeningen te krijgen.

restaurant-one-roermond

Zakelijke oogzorg

Heiming Aben is er ook voor zakelijke oplossingen. In combinatie met onze uitgebreide oogzorg leveren wij een geselecteerd aanbod moderne beeldschermbrillen en gecertificeerde veiligheidsbrillen op sterkte. Daarnaast leveren wij een eigen Leesbrillenbox met exclusieve leesbrillen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00