Reserveren Openingstijden

Lenzen in alle vormen

Of je nu kiest voor daglenzen, maandlenzen, de nieuwste generatie harde lenzen, nachtlenzen of multifocale lenzen. Bij elke lens garanderen we een comfortabel draagcomfort dat ook nog eens goed is voor de gezondheid van je ogen.

Heiming-Aben-lenzen-opticien

Daglenzen

Iedere dag een nieuwe lens. Het gemak en comfort om je lenzen niet te hoeven reinigen en iedere avond in de vloeistof te zetten, dat voordeel ervaar je met daglenzen. Deze dunne lenzen bieden een zeer hoog draagcomfort met de minste kans op oogontstekingen. Ideaal voor jonge kinderen en personen die voor zekerheid en gemak willen gaan.

opticien-boy-tegelen-venlo-blerick
“Daglenzen zijn ook ideaal om mee te sporten of om af te wisselen met je bril.
Boy Rooskens
Opticien en contactlensspecialist
  • Heiming-Aben-optometrie-oogonderzoek

Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte lenzen die je iedere 30 dagen vernieuwt. Deze lenzen zijn voor bijna iedereen toegankelijk, omdat vrijwel alle sterktes en uitvoeringen te maken zijn in dit vervanging systeem. Naast dat deze lenzen geschikt zijn voor gangbare oogafwijkingen zijn maandlenzen ook zeer geschikt voor mensen die een grote cilindrische oogafwijking hebben of een leesgedeelte in de lenzen nodig hebben, de zogenoemde multifocale of varifocus lenzen. Maandlenzen zijn verkrijgbaar in een basis, premium en maatwerk variant.

Wat zijn nachtlenzen?

Terwijl je slaapt, corrigeren nachtlenzen je ogen. Dit zorgt dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen.

Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen. Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon overdag geen bril of lenzen wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent. Nachtlenzen zijn voor veel mensen een droom die uitkomt.

Voordelen van nachtlenzen

Een bijkomend voordeel is dat het gebruik van nachtlenzen een positief effect kan hebben op het stabiliseren van de groei van het oog. Dit is belangrijk, want hoe langer het oog is, hoe hoger de sterkte zal worden en hoe meer risico je later hebt op oogaandoeningen.

Door vroegtijdig bij kinderen in de groei te starten met Nachtlenzen kunnen we de groei van de ogen mogelijk remmen, deze therapie wordt ook wel Myopie Controle genoemd.

opticien-contactlensspecialist-linda-heimingaben
“Overdag scherp zien, zonder bril of lenzen. Sinds de introductie van de Nachtlenzen, zo’n 15 jaar geleden, zijn nachtlenzen voor veel klanten dé uitkomst.
Linda Heiming
Opticien en contactlensspecialist
Heiming-Aben-zachte-lenzen

Harde lenzen

De nieuwste generatie vormstabiele, oftewel harde lenzen geven vaak het scherpste zicht. Dit komt doordat deze hoog-zuurstofdoorlaatbare lenzen vormfouten van het oog kan corrigeren. Ondanks dat de lenzen volledig op maat worden gemaakt is het comfort vaak minder goed als die van zachte lenzen. Een gewenningsperiode van minimaal een aantal weken is dan ook normaal.

Lensplan heiming aben

Lensplan

Zorgeloos lenzen dragen voor een vast bedrag per maand.

Zorgeloos en voordelig lenzen dragen voor een vast bedrag per maand. En met zorgeloos bedoelen we dan ook echt zorgeloos: alle lenzen, vloeistoffen en controles in één. Maak kennis met Lensplan.

Garantie draagcomfort

Wij garanderen een goede passing en draagcomfort van de contactlenzen dat ook nog eens goed is voor de gezondheid van je ogen. We meten alle soorten lenzen aan, namelijk: zachte dag- of maandlenzen, lenzen met cilinder, de nieuwste generatie vormstabiele lenzen, nachtlenzen, medische lenzen en multifocale lenzen.

  • opticien-regio-venlo-roermond-reuver

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00