Reserveren Openingstijden
heiming-aben-brillen-4899

ZEISS Brillenglazen

Onze ogen worden dagelijks uitgedaagd in deze dynamische wereld. Zo maken onze ogen wel meer dan 150.000 oogbewegingen per dag.


Bewust kiezen wij voor de brillenglazen van ZEISS om u het beste zicht te bieden op alle afstanden én in alle lichtomstandigheden. Als ’s werelds grootste fabrikant van precisie-optica, combineert ZEISS de jarenlange technische ervaring en de innovatieve ideeën tot bijzondere visuele producten. Alle ZEISS brillenglazen bieden de hoogste optische helderheid, zijn ontspiegeld en bieden 100% UV bescherming. Kortom, alles om jullie van het beste zicht te kunnen voorzien.

heiming-aben-atelier-4207-1

Enkelvoudig

Ideaal voor jonge gebruikers. De brilsterkte bij enkelvoudige glazen zijn over het gehele oppervlak even sterk, zeer fijn voor personen die nog geen leesondersteuning nodig hebben.
Nadat we je ogen nauwkeurig hebben gemeten en je een leuk montuur hebt uitgekozen bepalen we of je het beste voor basis, comfort, premium of maatwerk glazen kunt gaan.

Zeiss digital lenses ha

Digital

Niet meer weg te denken in ons leven: digitale apparatuur. We kijken gemiddeld 5 uur per dag naar het scherm van onze telefoon, iPad, computer of tv. Voor mensen vanaf 25 jaar kan het kijken op de digitale apparaten leiden tot overbelaste ogen. De Digital glazen van ZEISS bieden de oplossing door het snelle focussen te ondersteunen met een geoptimaliseerde zone voor dichtbij. Deze glazen bieden niet alleen de oplossing voor digitale apparaten, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschriften.

Multifocaal etnia heiming aben

Multifocaal

Scherp zien op alle afstanden. Voor mensen vanaf 40 jaar met leesklachten bieden de multifocale brillenglazen van ZEISS de uiterste precisie om u op alle afstanden comfortabel en scherp te kunnen laten zien.
Door de nauwkeurige oogmeting en 3D in-meting met de ZEISS Visufit 1000 verzamelen wij alle mogelijke persoonlijke parameters. Hoe meer het ontwerp van een multifocaal brillenglas rekening houdt met deze persoonlijke parameters, des te scherper en comfortabeler het zicht en des te korter het wennen zal zijn. Na alle metingen zullen we samen bepalen of u het beste voor basis, comfort, premium of maatwerk glazen kunt gaan.

Heiming Aben Zeiss

Zonneglazen

Concessies zijn verleden tijd met een aanbod van meer dan 100 verschillende combinaties aan ZEISS kleuren. Alle zonneglazen zijn verkrijgbaar in een egale kleur, kleur verlopend, polariserend of met Adaptiv Sun technologie. Adaptiv Sun is de laatste innovatie van ZEISS op het gebied van zonneglazen, dit slim zonneglas kleurt iets donkerder of lichter afhankelijk van de UV-index. Zo hoef je niet snel meer te wisselen van bril als de zon even achter de wolken gaat.

Kinderbril heiming aben lindberg

Kinderen en jongeren

Voor kinderen en jongeren hebben wij speciale glazen. De ogen van kinderen dienen immers extra goed beschermd te zijn. De kids premium en maatwerk glazen zijn gemaakt van de sterkste kunststof in combinatie met de beste ontspiegeling en bieden een volledige UV-bescherming. Afhankelijk van de sterkte en type montuur zullen we samen bepalen of basis, premium of maatwerk glazen de beste oplossing is voor uw kind. Dit alles tegen voordelige kids prijzen.

ZEISS Myo Care kinderbrillen glazen myopie remmend

ZEISS MyoCare

De nieuwste generatie myopie remmende brillenglazen voor kinderen.

Het MyoCare brillenglas van ZEISS is speciaal ontwikkeld om myopie te corrigeren én gelijktijdig de progressie van myopie te vertragen. Hoe hoger de myopie ofwel de min-sterkte is, hoe meer kans je later hebt op een of meerdere (ernstige) oogaandoeningen. Deze innovatieve myopie remmende brillenglazen zijn niet alleen uiterst effectief om te min-sterkte te vertragen, ze bieden ook nog eens het mooiste beeld voor de drager ten opzichte van andere myopie remmende glazen. Door deze hoge helderheid zit er geen of nauwelijks gewenning aan de brillenglazen. De glazen zijn uitermate geschikt voor (jonge) kinderen die al een min-sterkte in de brillenglazen hebben of waarbij een of beide ouders een min-sterkte hebben.

Beeldschermglazen

Beeldscherm

Beter zien op het werk. Met de beeldschermglazen van ZEISS kunnen we u scherp laten zien. Dichtbij, op de computer en zelfs tot enkele meters verder. Zo kunt u in veel gevallen deze bril de hele dag op uw kantoor dragen, is dat niet handig? Een beeldschermbril zorgt niet alleen voor het scherpste zicht op de computer maar zorgt ook voor een goede ergonomische werkhouding.

ZEISS Drivesafe nachtbril nachtblind

DriveSafe glazen

De alledaagse bril voor het autorijden. De ZEISS Drivesafe glazen zijn speciaal gemaakt voor een uitstekend draagcomfort en meer veiligheid op de weg. Door gepatenteerde technieken in het glas en coating zorgen deze glazen voor een beter zicht 's nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen hinderlijke reflecties en maken het u gemakkelijk om snel te focussen.

Beslagen brillenglazen oplossing heimingaben

Anti-condens spray

Beslagen brillenglazen is vanaf nu verleden tijd.
Met onze anti-condens spray ervaar je tot wel 3 dagen* lang helder zicht. Ideaal bij het dragen van een mondmasker.

*Vraag ons voor het juiste gebruik.

Heimingaben dubbel zeiss brillenglazen

Dubbel+

Je dag vraagt wellicht om meer dan één bril. Denk aan een zonnebril, computerbril, sportbril, reservebril of een tweede bril om af te wisselen. Bij aankoop van jouw nieuwe bril met heldere ZEISS glazen ontvang je van ons een Dubbel+ bon. Tegen inlevering van deze bon geven wij jou één glas cadeau* als je een extra bril aankoopt binnen een jaar.

* Voorwaarden
Uitsluitend in combinatie met de aankoop van een nieuw montuur.
Glazen in dezelfde sterkte als de oorspronkelijke meting, slijptechniek en ontspiegeling. Dit is een persoonlijk aanbod en is niet te combineren met andere acties.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00