Reserveren Openingstijden
Heimingaben2021 14
"Bij Heiming Aben creëren we iets unieks. Een plek waar je verrast en verbaasd wordt, met bijzondere handgemaakte brillen en persoonlijke aandacht.
Jeroen Aben
Eigenaar

Ons verhaal

Sinds onze start in 1987 is onze missie om mooie brillen van over de hele wereld en meestal van onbekende designers toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Een bril of een contactlens is een product waarbij je goed advies nodig hebt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jij het juiste advies krijgt van iemand die dat volledig begrijpt en ervoor zorgt dat jij met een goed gevoel naar buiten loopt.

  • Ria Lindberg brillen rek dealer opticien

De juiste materialen, op de juiste plek

We kiezen ervoor om onze collectie brillen verantwoord en zorgvuldig samen te stellen. We houden niet van verspilling, daarom kiezen we bewust voor brillen die vaak in kleine oplages met de hand worden gemaakt en waarbij we rekening houden met duurzame materialen. Omdat ieder mens uniek is streven we naar uniciteit. Massaproductie van grote modehuizen ga je bij ons dus niet vinden, een bewuste keuze.

  • NEF5121

Comfortzone

Het is heerlijk om volledig in je comfortzone te zitten. Toch gaan wij je hier uit halen, al is het maar voor even. Doordat we geïnteresseerd zijn in jouw als mens, je werk en je hobby's krijgen we een inschatting welke bril of lenzen perfect bij je zullen passen. Als je bij ons binnenkomt zal je merken dat we je beter willen leren kennen. Alleen zo kunnen we je optimaal adviseren in de keuze die jij wilt maken.

Na de uitgebreide oogmeting of oogonderzoek nemen we plaats in onze winkel met een goede kop koffie, cappuccino, espresso, een plat of bruisend glas water. Op basis van je wensen tonen we verschillende designs en laten we je op reis gaan door stijlen van over de hele wereld. We laten je zien wat nieuw is, wat je karakter versterkt en welke bril de mooiste lijnen in je gezicht naar voren haalt.

Dit doen we geheel op onze eigen manier, altijd met resultaat. Bekijk een gedeelte van ons werk of bekijk alvast online onze volledige collectie brillen.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00