Reserveren Openingstijden
Heimingaben dubbel zeiss brillenglazen

Dubbel+

Je dag vraagt wellicht om meer dan één bril. Denk aan een zonnebril, computerbril, sportbril, reservebril of een tweede bril om af te wisselen. Bij aankoop van jouw nieuwe bril met heldere ZEISS glazen ontvang je van ons een Dubbel+ bon. Tegen inlevering van deze bon geven wij jou één glas cadeau* als je een extra bril aankoopt binnen een jaar.

Heiming aben anne valentin2

Zonnebril

Hoe fijn is het om een zonnebril te hebben met exact dezelfde glazen als je dagelijkse bril? Juist, heel fijn. In onze ruime zonnebrillen collectie vind je monturen afkomstig uit de hele wereld. Van basis tot exclusief, altijd met bijzondere details. Verzilver je Dubbel+ bon op een zonnebril, je bekijkt ze allemaal in onze online collectie.

Heimingaben2021 03

Zonneglazen

in alle kleuren van de regenboog

Wij voorzien jouw nieuwe zonnebril van zonneglazen op sterkte. Concessies zijn verleden tijd met een aanbod van meer dan 100 verschillende combinaties aan ZEISS kleuren. Van een egale kleur, kleur verlopend, polariserend, extra contrast tot AdaptivSun, we hebben ze allemaal. Doordat we alle kleuren op voorraad hebben kun je ze zelf uittesten alvorens je de keuze maakt.
Heb je geen Dubbel+ bon? Geen probleem, ieder jaar hebben we in samenwerking met ZEISS een leuke zonneglazen actie. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

We adviseren je dus graag, zodat je optimaal kan genieten van je zonnebril op sterkte.

Zeiss-Dubbel-plus

Computerbril

beter zien op het werk

Een beeldschermbril zorgt niet alleen voor het scherpste zicht op de computer maar zorgt ook voor een goede ergonomische werkhouding. Met de beeldschermglazen van ZEISS kunnen we u scherp laten zien. Dichtbij, op de computer en zelfs tot enkele meters verder. Zo kunt u in veel gevallen deze bril de hele dag op uw kantoor dragen, is dat niet handig? Verzilver uw Dubbel+ dan op een computerbril.

Heimingaben2021 06

Sportbril

licht, comfortabel en sterk tegelijk

Ideaal als 2e bril om te fietsen, tennissen of tal van andere sporten te beoefenen. Onze sportbrillen zijn flexibel en kunnen dus tegen een stootje. Wij voorzien je sportbril ook van onbreekbare glazen zodat je zorgeloos kunt sporten. Ben jij ook zo sportief? Verzilver de Dubbel+ dan op een sportbril op sterkte.

Heiming aben opticen bril reuver

Extra bril

om mee af te wisselen

Waarom zou je iedere dag dezelfde bril dragen? Verzilver de Dubbel+ bon op een extra bril om mee af te wisselen. Eentje die je draagt naar het theater, op het feestje of bij je favoriete outfit. Een bril is bepalend voor dat wat jij wil uitstralen.

Onze volledige collectie brillen is online te bekijken én te reserveren. Meer dan 1.500 brillen, je raakt niet uitgekeken.

* Voorwaarden Dubbel+
Geldend op het goedkoopste glas.
Uitsluitend in combinatie met de aankoop van een nieuw montuur.
Glazen in dezelfde sterkte als de oorspronkelijke meting, slijptechniek en ontspiegeling.
Dit is een persoonlijk aanbod en is niet te combineren met andere acties.

  • Heimingaben optiek reuver zeiss

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00