Reserveren Openingstijden

Anne et Valentin

Heiming Aben heeft als premium Anne et Valentin dealer een van de grootste collectie Anne et Valentin brillen van Limburg in onze brillenwinkel in Reuver, regio Roermond - Venlo.

Het merk Anne&Valentin dankt zijn bestaan aan de dolle dromen van een echtpaar uit Toulouse, beide opticien, op zoek naar originele, grafische en aparte brillen voor hun vrienden. Al meer dan twintig jaar worden deze brillen in de Jura(Frankrijk) met de handgemaakt.

Online collectie

Anne et Valentin

Als enige optiekzaak in Limburg, en misschien wel van heel Nederland, is onze volledige actuele collectie online te vinden. Zo kun je dus altijd en overal onze Anne et Valentin collectie bekijken én vrijblijvend reserveren. Handig toch?

Wij zijn fan van Anne et Valentin brillen. Bekijk de hele collectie, dan begrijp je waarom.

Anne et Valentin zonnebrillen

Wil jij ook in de zomer stijlvol genieten van de zon? Dan hebben wij goed nieuws. De ontwerpers van Anne et Valentin maken een van de mooiste, stijlvolste zonnebrillen ter wereld. De focus ligt op kwaliteit, elegantie en karakter. Dit zie je dan ook terug in deze bijzondere zonnebrillen. Met ons enorm ZEISS zonneglazen aanbod maken we van jou Anne et Valentin een bijzonder uniek product.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00