Reserveren Openingstijden

Wat zijn nachtlenzen?

Heb je snel droge ogen of vuiltjes achter je lenzen? Of wil je geen bril of contactlenzen overdag dragen? Overweeg dan nachtlenzen.


Nachtlenzen zijn op maat gemaakte lenzen die je ogen ’s nachts corrigeren zodat je overdag weer scherp ziet. Nachtlenzen zijn niet geschikt voor alle sterktes; we vertellen je graag of nachtlenzen geschikt zijn voor jouw ogen. Maak hier online een afspraak.

Voordelen van nachtlenzen

Een bijkomend voordeel is dat het gebruik van nachtlenzen een positief effect kan hebben op het stabiliseren van de groei van het oog. Dit is belangrijk, want hoe langer het oog is, hoe hoger de sterkte zal worden en hoe meer risico je later hebt op oogaandoeningen.

Door vroegtijdig bij kinderen in de groei te starten met Nachtlenzen kunnen we de groei van de ogen mogelijk remmen, deze therapie wordt ook wel Myopie Controle genoemd.

opticien-contactlensspecialist-linda-heimingaben
“Overdag scherp zien, zonder bril of lenzen. Sinds de introductie van de Nachtlenzen, zo’n 15 jaar geleden, zijn nachtlenzen voor veel klanten dé uitkomst.
Linda Heiming
Opticien en contactlensspecialist

Lenzen in alle vormen

Bekijk hier meer informatie over daglenzen, maandlenzen en de nieuwste generatie harde lenzen.

Lensplan heiming aben

Lensplan

Zorgeloos lenzen dragen voor een vast bedrag per maand.

Zorgeloos en voordelig lenzen dragen voor een vast bedrag per maand. En met zorgeloos bedoelen we dan ook echt zorgeloos: alle lenzen, vloeistoffen en controles in één. Maak kennis met Lensplan.

Garantie draagcomfort

Wij garanderen een goede passing en draagcomfort van de contactlenzen dat ook nog eens goed is voor de gezondheid van je ogen. We meten alle soorten lenzen aan, namelijk: zachte dag- of maandlenzen, lenzen met cilinder, de nieuwste generatie vormstabiele lenzen, nachtlenzen, medische lenzen en multifocale lenzen.

  • opticien-regio-venlo-roermond-reuver

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00