Reserveren Openingstijden

Nieuws

Heiming Aben innoveert continu. Samen met onze partners zorgen we voor de meest uitgebreide optiekzaak die denkbaar is, exclusief in Midden-Limburg (regio Roermond - Venlo).

Commercials

Bekijk onze online collectie, wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

Als eerste zelfstandige brillenwinkel van Nederland hebben we onze volledige en actuele collectie online gezet. Omdat we iedereen willen laten kennismaken met onze online collectie maakten we 2 commercials.

Geheel in stijl, onze allereerste commercials.

ZEISS Myo Care kinderbrillen glazen myopie remmend

ZEISS MyoCare

De nieuwste generatie myopie-remmende brillenglazen voor kinderen als eerste in Nederland bij ons verkrijgbaar.

Maak kennis met het allernieuwste myopie remmende brillenglas: MyoCare van ZEISS. Deze brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld om myopie te corrigeren én gelijktijdig de progressie van myopie te vertragen. Hoe hoger de myopie ofwel de min-sterkte, hoe meer kans je later hebt op een of meerdere (ernstige) oogaandoeningen.
De glazen zijn uitermate geschikt voor (jonge) kinderen die al een min-sterkte in de brillenglazen hebben of waarbij een of beide ouders een min-sterkte hebben.

Heiming Aben Opticien Navenant optometrist

Heiming Aben @ Navenant Magazine

Navenant maakt kennis met Heiming Aben.

Onze werkwijze, onze bijzondere producten, de volledige online collectie én de uitgebreidste oogzorg met optometrie en orthoptie is uniek in Limburg. Misschien wel in heel Nederland. Dit werd opgemerkt en vertaald in dit artikel. Veel leesplezier.

Je blijft er naar kijken

We blijven verbeteren, iedere dag weer. Zo ook onze collectie pagina. Dagelijks ontvangen we positieve reacties van onze klanten uit Nederland, Duitsland en België dat ze het leuk vinden om online alvast onze collectie te bekijken alvorens ze onze winkel in Reuver bezoeken. Om onze collectie pagina nog meer te perfectioneren hebben we, geheel in stijl, eigen sfeer video's gemaakt van onze bijzondere bril merken. Nog meer beleving, voor een nóg betere online oriëntatie.

23586 A SUNCLIP groen heimingaben sunclip 4

Sunclips

Heiming Aben Sunclips

Vind jij het ook handig, leuk of zelfs hip om een sunclip over je bril te dragen? Maak dan kennis met onze Heiming Aben Sunclips. Deze sunclips worden precies op dezelfde vorm gemaakt als jouw bril. Je klikt hem heel eenvoudig op je bril zodat je optimaal én stijlvol kan genieten van de zon.

CBR oogkeuring rijbewijs opticien reuver heimingaben 1

Oogkeuring CBR voor het rijbewijs

Verwijst het CBR u naar de oogarts voor een rijbewijskeuring? Dan kunt u vanaf nu ook bij Heiming Aben in Reuver terecht.

Door een unieke samenwerking kunnen onze optometristen een officiële CBR oogkeuring uitvoeren voor het verlengen van uw rijbewijs. Hierdoor zijn wachtlijsten verleden tijd en kunnen we u snel en veilig op weg helpen.

Heiming Aben de Zoes restaurant leesbrillen

Heiming Aben @ de Zoes

Voor Restaurant de Zoes uit Helden mochten wij een Heiming Aben leesbrillen box maken. De Zoes koos voor een mooie handgemaakte brillenbox met hippe Joshi monturen inclusief ZEISS brillenglazen, perfect afgestemd voor hun gasten. Vanaf nu kun je dus gerust je leesbril thuis laten indien je een leuke avond wil beleven bij de Zoes.

Kind orthoptie

Vergoeding orthoptie bij kinderen

Vanaf november 2020 is Heiming Aben in Reuver officieel erkend als orthoptie specialist en worden alle kosten van het onderzoek direct vergoed vanuit de basisverzekering bij kinderen tot 18 jaar. Voor dit onderzoek 'orthoptie bij kinderen / oogmeting bij kinderen' hoeft dus niets meer afgerekend te worden. Wij regelen dit rechtstreeks met uw zorgverzekeraar, wel zo makkelijk.

ZEISS Drivesafe nachtbril nachtblind

DriveSafe glazen

Hoe brillenglazen van ZEISS autorijden minder gestrest en veiliger kunnen maken.

Onderzoek heeft aangetoond dat veel mensen zich onzeker, gespannen en gestrest voelen tijdens het rijden - met name bij slecht zicht door neerslag, nevel of mist en bij zonsopgang of zonsondergang. Tijdens het rijden is goed zicht een absolute must voor de veiligheid en om ongelukken te voorkomen. Wanneer het zicht slecht is, zijn we sneller moe en reageren we trager. Heiming Aben heeft hiervoor dé oplossing.


Heiming-aben-opticien-roermond-venlo

WijLimburg.nl

Onze unieke online collectie in de regio Roermond, Tegelen en Venlo (Limburg) is opgepikt door de media.

"Optiekzaak Heiming Aben in Reuver heeft als eerste Nederlandse particuliere opticien / optiekzaak zijn hele brillencollectie online gezet. Klanten kunnen ruim 1.500 brillen op internet bekijken én reserveren."

Beslagen brillenglazen oplossing heimingaben

Helder zicht

Altijd en overal.

Vanaf nu zijn beslagen brillenglazen verleden tijd. Met onze anti-condens spray ervaar je tot wel 3 dagen* lang helder zicht. Ideaal bij het dragen van een mondmasker, sporten of bij temperatuur verschillen. Het gebruik is eenvoudig, je brengt de spray aan op de brillenglazen en je wrijft het uit met het bijgeleverde doekje.

Verkrijgbaar in onze winkel.

Lindberg Precious brillen heimingaben roermond venlo_reuver

LINDBERG Precious dealer

18-karaats goud, platina en diamanten

Wij zijn exclusief LINDBERG Precious dealer geworden. Deze topcollectie van LINDBERG is een van de mooiste, meest exclusieve en prestigieuze internationale brillencollecties ter wereld. LINDBERG Precious-brillen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of buffelhoorn en kunnen worden bezet met diamanten. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en individueel aan het gezicht van de drager aangepast.

restaurant-one-roermond

Heiming Aben @ Restaurant ONE

Waar passie en vakmanschap zich elkaar ontmoeten ontstaan bijzondere dingen.
Restaurant ONE* in Roermond maakt gebruik van onze eigen leesbrillen box met exclusieve Lunor monturen met ZEISS brillenglazen voor hun gasten. Je kunt dus gerust je leesbril thuis laten indien je een onvergetelijke avond wil beleven bij restaurant One.

24100 B THOM BROWNE heimingaben

Een stukje New York in Reuver

Wij verwelkomen Thom Browne Eyewear bij Heiming Aben in Reuver. Exclusief in de regio Venlo, Tegelen en Roermond. Thom Browne ontwerpt stijlvolle brillen met karakter van zeldzaam hoge kwaliteit. De brillen worden in New York ontworpen en met de hand in Japan gemaakt. In iedere bril zijn subtiel de kleuren rood, wit en blauw van de vlag van New York verwerkt. Dit zijn oorspronkelijk de kleuren van Nederland, omdat New York ook wel Nieuw Amsterdam was in de 17e eeuw.
Dit is een collectie voor liefhebbers die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00