Afspraak maken Contact
Reserveren Openingstijden
Drivesafe zeiss heimingaben mobiel

Zeiss DriveSafe

Hoe brillenglazen van ZEISS autorijden minder gestrest en veiliger kunnen maken.

Onderzoek heeft aangetoond dat veel mensen zich onzeker, gespannen en gestrest voelen tijdens het rijden - met name bij slecht zicht door neerslag, nevel of mist en bij zonsopgang of zonsondergang. Tijdens het rijden is goed zicht een absolute must voor de veiligheid en om ongelukken te voorkomen. Wanneer het zicht slecht is, zijn we sneller moe en reageren we trager. Heiming Aben heeft hiervoor dé oplossing.


Beslagen brillenglazen oplossing heimingaben

Helder zicht

Altijd en overal.

Vanaf nu zijn beslagen brillenglazen verleden tijd. Met onze anti-condens spray ervaar je tot wel 3 dagen* lang helder zicht. Ideaal bij het dragen van een mondmasker, sporten of bij temperatuur verschillen. Het gebruik is eenvoudig, je brengt de spray aan op de brillenglazen en je wrijft het uit met het bijgeleverde doekje.

Enkel verkrijgbaar in onze winkel.

Heiming-aben-opticien-roermond-venlo

WijLimburg.nl

Onze unieke online collectie in de regio Roermond en Venlo (Limburg) is opgepikt door de media.

"Optiekzaak Heiming Aben in Reuver heeft als eerste Nederlandse particuliere opticien / optiekzaak zijn hele brillencollectie online gezet. Klanten kunnen ruim 1.500 brillen op internet bekijken én reserveren."

Lindberg Precious brillen heimingaben roermond venlo_reuver

LINDBERG Precious dealer

18-karaats goud, platina en diamanten

Wij zijn exclusief LINDBERG Precious dealer geworden. Deze topcollectie van LINDBERG is een van de mooiste, meest exclusieve en prestigieuze internationale brillencollecties ter wereld. LINDBERG Precious-brillen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of buffelhoorn en kunnen worden bezet met diamanten. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en individueel aan het gezicht van de drager aangepast.

restaurant-one-roermond

Heiming Aben @ Restaurant ONE

Waar passie en vakmanschap zich elkaar ontmoeten ontstaan bijzondere dingen.
Restaurant ONE* in Roermond maakt gebruik van onze eigen leesbrillen box met exclusieve Lunor monturen met ZEISS brillenglazen voor hun gasten. Je kunt dus gerust je leesbril thuis laten indien je een onvergetelijke avond wil beleven bij restaurant One.

24100 B THOM BROWNE heimingaben

Een stukje New York in Reuver

Wij verwelkomen Thom Browne Eyewear bij Heiming Aben in Reuver. Thom Browne ontwerpt stijlvolle brillen met karakter van zeldzaam hoge kwaliteit. De brillen worden in New York ontworpen en met de hand in Japan gemaakt. In iedere bril zijn subtiel de kleuren rood, wit en blauw van de vlag van New York verwerkt. Dit zijn oorspronkelijk de kleuren van Nederland, omdat New York ook wel Nieuw Amsterdam was in de 17e eeuw.
Dit is een collectie voor liefhebbers die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00