Reserveren Openingstijden

LINDBERG brillen

Als premium Lindberg dealer hebben we bij Heiming Aben een van de grootste collectie Lindberg brillen van Limburg.

Deze hoogwaardige brillen bieden een stijlvolle ingetogen uitstraling met maximaal comfort. Iedere Lindberg bril is met uiterste precisie gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Typische Lindberg kenmerken zijn schroefloze constructies, gepatenteerde technologieën en perfecte pasvormen. Van titanium tot de prestigieuze 18-karaats gouden Precious brillencollectie, we hebben ze allemaal.

Online collectie Lindberg brillen

Als enige optiekzaak in Limburg, en misschien wel van heel Nederland, is onze volledige actuele collectie online te vinden. Zo kun je dus ook thuis op de bank onze Lindberg collectie bekijken én vrijblijvend reserveren. Handig toch?

Lindberg details

Lindberg Titanium

Iconisch, onderscheidend, Deens design

De Lindberg collectie is een absoluut origineel Deens design. Strakke lijnen, minimalisme en een bijzondere gepatenteerde techniek zijn typische kenmerken van Lindberg's idealen van tijdloos en minimalistisch design. Iedere Lindberg bril is gestroomlijnd en ultralicht, dit zorgt voor het hoogst mogelijke draagcomfort.
In onze optiekzaak in Reuver - tussen Roermond en Venlo - vind je een groot aanbod Lindberg brillen.

Lindberg brillen buffelhoorn reuver limburg

Lindberg Buffalo Titanium

Exclusieve Buffelhoorn brillen

In onze brillenwinkel in Reuver vind je een geselecteerd aanbod van exclusieve handgemaakte Lindberg brillen die gemaakt zijn van natuurlijke buffelhoorn en comfortabele en sterke titanium veren. Doordat het een natuurlijk product is, is geen enkele bril hetzelfde. Je zal dus nooit iemand tegen komen met exact dezelfde bril. Het zijn de best mogelijke buffelhoorn brillen die wereldwijd gemaakt worden. Iedere Lindberg buffelhoorn wordt volledig in Denemarken met de hand gemaakt.

Lindberg Precious brillen heimingaben roermond venlo

Lindberg Precious Goud

18-karaats goud, platina en diamanten

Deze topcollectie van LINDBERG is een van de mooiste, meest exclusieve en prestigieuze internationale brillencollecties ter wereld. LINDBERG Precious-brillen zijn gemaakt van massief 18-karaats goud, platina of buffelhoorn en kunnen worden bezet met diamanten. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en individueel aan het gezicht van de drager aangepast. Ervaar deze brillen als een sieraad voor uw gezicht.

Lindberg zonnebril2 heiming aben

Lindberg Sun

Zonnebril van de hoogste kwaliteit

Een zonnebril die niet alleen uw ogen goed beschermt, maar ook nog eens super stijlvol is, maak kennis met de zonnebrillen van Lindberg. Door het gebruik van enkel de meest hoogwaardige materialen voelen deze vederlichte Lindberg zonnebrillen enorm stevig aan. Door de subtiele en strakke vormen zijn ze iedere zomer weer een lust voor het oog. Ook Lindberg gebruikt enkel ZEISS glazen voor hun (zonne)brillen.

Online Collectie

Onze volledige collectie is online te bekijken én te reserveren. We hebben van iedere bril slechts 1 exemplaar op voorraad. Door te reserveren ben je ervan verzekerd dat we jouw keuze nog hebben als je ze komt passen. We leggen de gereserveerde brillen speciaal voor jou aan de kant, geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00