Afspraak maken Contact
Reserveren Openingstijden
Lindberg grote collectie reuver limburg

LINDBERG brillen

Welkom bij Heiming Aben

Als premium Lindberg dealer hebben wij een van de grootste collectie Lindberg brillen van Limburg. Deze hoogwaardige brillen bieden een stijlvolle ingetogen uitstraling met maximaal comfort. Iedere Lindberg bril is met uiterste precies gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Typische Lindberg kenmerken zijn schroefloze constructies, gepatenteerde technologieën en perfecte pasvormen.

Lindberg heren brillen reuver limburg

Online collectie Lindberg brillen

Als enige optiekzaak in Limburg, en misschien wel van heel Nederland, is onze volledige actuele collectie online te vinden. Zo kun je dus ook thuis op de bank onze Lindberg collectie bekijken én vrijblijvend reserveren. Handig toch?

Lindberg details

Lindberg Air Titanium Rim

Iconisch, onderscheidend, Deens design

De Lindberg Air Titanium Rim collectie is een absoluut origineel Deens design. Strakke lijnen, minimalisme en een bijzondere gepatenteerde techniek zijn typische kenmerken van Lindberg's idealen van tijdloos en minimalistisch design. In onze optiekzaak in Reuver - tussen Roermond en Venlo - vind je een groot aanbod Lindberg brillen.

Lindberg brillen buffelhoorn reuver limburg

Lindberg Buffalo Titanium

Exclusieve Buffelhoorn brillen

In onze brillenwinkel in Reuver vind je een geselecteerd aanbod van exclusieve handgemaakte Lindberg brillen die gemaakt zijn van natuurlijke buffelhoorn en comfortabele en sterke titanium veren. Doordat het een natuurlijk product is, is geen enkele bril hetzelfde. Je zal dus nooit iemand tegen komen met exact dezelfde bril. Het zijn de best mogelijke buffelhoorn brillen die wereldwijd gemaakt worden. Iedere Lindberg buffelhoorn wordt volledig in Denemarken met de hand gemaakt.

Lindberg zonnebril2 heiming aben

Lindberg Sun

Zonnebril van de hoogste kwaliteit

Een zonnebril die niet alleen uw ogen goed beschermt, maar ook nog eens super stijlvol is, maak kennis met de zonnebrillen van Lindberg. Door het gebruik van enkel de meest hoogwaardige materialen voelen deze vederlichte Lindberg zonnebrillen enorm stevig aan. Door de subtiele en strakke vormen zijn ze iedere zomer weer een lust voor het oog. Ook Lindberg gebruikt enkel ZEISS glazen voor hun (zonne)brillen.

opticien-marlou-heimingaben
"Een Lindberg is vederlicht, je voelt nog niet eens dat je een bril draagt. Ze geven een subtiele en stijlvolle uitstraling.
Marlou Peeters
Draagt een Lindberg bril

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00