Reserveren Openingstijden

Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte lenzen die je iedere 30 dagen vernieuwt. Deze lenzen zijn voor bijna iedereen toegankelijk, omdat vrijwel alle sterktes en uitvoeringen te maken zijn in dit vervangsyteem.

Naast dat deze lenzen geschikt zijn voor gangbare oogafwijkingen zijn maandlenzen ook zeer geschikt voor mensen die een grote cilindrische oogafwijking hebben of een leesgedeelte in de lenzen nodig hebben, de zogenoemde multifocale of varifocus lenzen. Maandlenzen zijn verkrijgbaar in een basis, premium en maatwerk variant.

Heiming-Aben-optometrie-oogonderzoek

Voordelen maandlenzen

Maandlenzen zijn zeer geschikt als je meer dan 3 dagen per week lenzen wilt dragen. Je kunt hetzelfde paar 30 dagen achtereen dragen. Overdag heb je ze in en iedere avond voor het slapen gaan doe je ze weer uit.

Lensplan heiming aben

Lensplan

Zorgeloos lenzen dragen voor een vast bedrag per maand.

Zorgeloos en voordelig lenzen dragen voor een vast bedrag per maand. En met zorgeloos bedoelen we dan ook echt zorgeloos: alle lenzen, vloeistoffen en controles in één. Maak kennis met Lensplan.

Garantie draagcomfort

Wij garanderen een goede passing en draagcomfort van de contactlenzen dat ook nog eens goed is voor de gezondheid van je ogen. We meten alle soorten lenzen aan, namelijk: zachte dag- of maandlenzen, lenzen met cilinder, de nieuwste generatie vormstabiele lenzen, nachtlenzen, medische lenzen en multifocale lenzen.

  • opticien-regio-venlo-roermond-reuver

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00