Reserveren Openingstijden

Heiming Aben, dé opticien in omgeving Venlo en Blerick

In onze moderne brillenwinkel in Reuver, vlakbij Venlo en Blerick vind je meer dan 1500 brillen in alle prijsklassen, uiteenlopend van basis tot exclusief en van eenvoudig tot aparte brillen. En daarbij een opticien en optiekzaak die alles in huis heeft voor de best mogelijke oogzorg.

Wij bieden een totaal concept van oogzorg, mode, kwaliteit, ambacht en beleving. De winkel biedt een eigen parkeerterrein en is volledig rolstoelvriendelijk.

opticien-paul-roermond-venlo
"Wij hebben de grootste collectie brillen in de regio Venlo. Onze volledige collectie is online te bekijken én vrijblijvend te reserveren.
Paul
Opticien en contactlensspecialist
Collectie-brillen-venlo-roermond-tegelen

Online brillen collectie

Als enige brillenwinkel in Limburg kun je bij ons de volledige en actuele collectie brillen online bekijken én vrijblijvend reserveren. Bij ons vind je een groot assortiment unieke brillen uit de hele wereld. Topmerken als LINDBERG uit Denemarken, de uitgesproken Belgische monturen van Theo en de stijlvolle brillen uit Toulouse van Anne et Valentin. Ook hebben we een groot aanbod brillen van de merken Mykita, Lunor, Andy Wolf, Ray Ban, Etnia Barcelona en nog veel meer.

Ons verhaal

Bij Heiming Aben creëren we iets unieks in de regio Tegelen - Venlo - Blerick. Een plek waar je verrast en verbaasd wordt, met handgemaakte brillen en persoonlijke aandacht. Sinds onze start in 1987 in Reuver is onze missie om mooie brillen van over de hele wereld en meestal van onbekende designers toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Dit doen we geheel op onze eigen manier, altijd met resultaat. Bekijk een gedeelte van ons werk of bekijk alvast online onze volledige collectie brillen.

oogmeting-venlo-roermond-heimingaben

Oogzorg

Als enige optiekzaak in de regio Venlo - Blerick bieden wij de uitgebreidste oogzorg die denkbaar is. Ons gedreven team bestaat enkel uit gediplomeerde en kwaliteit geregistreerde opticiens, contactlensspecialisten, optometrist én orthoptist. Hierdoor is het mogelijk om zelfstandig oogheelkundige onderzoeken uit te voeren op medisch niveau. Deze combinatie van oogspecialisten is uniek in de regio Tegelen - Venlo.

Zeiss visufit heiming aben

Innovaties

Heiming Aben blijft innoveren. Samen met onze partners zorgen we voor de meest geavanceerde oogzorg, exclusief in Midden-Limburg (regio Venlo - Blerick).

Alle voordelen op een rij

  • Online brillen bekijken én reserveren
  • Unieke exemplaren, uit de hele wereld
  • Optiek, lenzen, optometrie en orthoptie
  • ZEISS brillenglazen exclusief in de regio Blerick, Venlo en midden-Limburg
  • Ons team bestaat uit 11 gedreven specialisten
  • Kosteloos parkeren aan de deur
  • Geheel rolstoelvriendelijk

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00