Reserveren Openingstijden
Online collectie brillen opticien heiming aben optometrist reuver roermond

Online brillen bekijken

Onderweg, op kantoor, in de trein of gewoon lekker vanuit je luie stoel bekijk je onze volledige collectie brillen online. Dit is niet zomaar een standaard brillen collectie. We zoeken al onze brillen stuk voor stuk zelf uit, waarbij we rekening houden met de juiste keuze voor het soort materiaal, vorm, kleur, design, en totstandkoming van waar en door wie de brillen gemaakt worden. Brillen van bekende modehuizen ga je bij ons niet vinden, een bewuste keuze. We worden namelijk niet zo blij van massa productie en grote merknamen op een bril. Waar we dan wel blij van worden? Van unieke handgemaakte brillen van échte brildesigners van over de hele wereld die met passie, vakmanschap én op een verantwoorde manier gemaakt zijn.

Heb je een of meerdere mooie brillen gezien? Dan reserveer je deze eenvoudig online alvorens je bezoek aan onze winkel in Reuver, gelegen tussen Roermond en Venlo (midden-Limburg).

Theo heimingaben dames heren brillen grote collectie

Waarom zou je iedere dag een saaie bril dragen?

Er zijn zo ontzettend veel mooie en bijzondere brillen in onze collectie dat het dragen van een saaie bril verleden tijd wordt. Een mooi ontwerp, een bijzonder materiaal, de juiste kleuren en de perfecte vorm die de mooiste lijnen van je gezicht naar voren halen. Dat maakt een bril van Heiming Aben een sieraad voor je gezicht, waar je iedere dag met plezier en vol zelfvertrouwen mee rond loopt. Onze kracht is dat we je op een leuke en ontspannende manier adviseren in de zoektocht naar jouw perfecte bril.

Heimingaben2021 15
"Waarom zou je de hele dag een nietszeggende bril dragen? De juiste bril versterkt je karakter en is hét visitekaartje voor jezelf.
Jeroen Aben
Eigenaar Heiming Aben

Welkom in Reuver

Wij zijn gevestigd in het midden van Limburg, om precies te zijn in Reuver. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de A73 of via het veerpont Reuver-Kessel indien je vanuit de richting Helden / Panningen wilt komen. We bieden een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van onze winkel waar je kosteloos en zo lang als je wil kunt parkeren tijdens je bezoek. Onze moderne winkel is ruim opgezet en is volledig rolstoelvriendelijk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast online onze volledige collectie en bezoek onze winkel dan snel of maak vrijblijvend een afspraak.

  • Heimingaben opticien optometrist limburg

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Dinsdag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00