lente/zomer

Ben jij er al klaar voor?

De nieuwe collectie laat stijlen zien van verfijnd tot grof, waarbij monturen met een dikkere rand als nieuw worden ervaren. Met deze dikkere kunststof monturen maak je een echt statement. Wil je het liever wat subtieler? Dan zijn de zonnebrillen met een verfijnde rand of een combinatie van meerdere materialen misschien een mooie keuze. Van transparante kleuren tot volledig zwart, we hebben ze allemaal.

In alle kleuren

Wij voorzien jouw nieuwe zonnebril met de mooiste zonneglazen. Concessies zijn verleden tijd met een aanbod van meer dan 100 verschillende combinaties aan ZEISS kleuren. Van een egale kleur, kleur verlopend, polariserend tot AdaptivSun, we hebben ze allemaal. We hebben alle kleuren op voorraad zodat je een goede keuze kan maken.

Verzilver je Dubbel+

Heb jij afgelopen jaar een complete bril bij ons gekocht met heldere ZEISS glazen? Dan heb je van ons bij de aankoop een Dubbel+ bon ontvangen. Tegen inlevering van deze bon geven wij jou één glas cadeau* als je een extra (zonne)bril aankoopt binnen een jaar.

Meer over Dubbel+

Zonneglazen actie

Heb je geen Dubbel+ bon of is deze verlopen? Geen probleem,
voor jullie hebben wij een speciale zonneglazenactie, waarbij de korting kan oplopen tot 35% van de adviesprijs.

Welkom Roan!

Een nieuw gezicht binnen Heiming Aben. Sinds september maakt Roan deel uit van ons team. Roan is gespecialiseerd in alles omtrent oogzorg en adviseert jullie ook graag met de juiste keuze voor een bril of lenzen.

Tijd voor een nieuwe bril of zonnebril?

Je bent meer dan welkom in onze winkel, zowel met of zonder afspraak. Kom je liever zonder afspraak? Geen enkel probleem, het kan wel zijn dat je dan eventjes (met een kopje koffie) moet wachten.

Maak een afspraak