lente / zomer

Wat wordt jouw nieuwe look deze zomer?

Dit jaar gaan we een stapje verder in design.
De 2021 collectie laat stijlen zien van verfijnd tot grof, waarbij de dik-randige monturen als nieuw worden ervaren. Met deze dikkere kunststof monturen maak je een echt statement. Van subtiele transparante kleuren tot volledig zwart, het mag allemaal.

Verzilver je dubbel+

Heb jij afgelopen jaar een complete bril bij ons gekocht met heldere ZEISS glazen? Dan heb je van ons bij de aankoop een Dubbel+ bon ontvangen. Tegen inlevering van deze bon geven wij jou één glas cadeau* als je een extra (zonne)bril aankoopt binnen een jaar.

Meer over dubbel+

Zonneglazen actie

Heb je geen Dubbel+ bon of is deze verlopen? Geen probleem,
voor jullie hebben wij een speciale zonneglazen actie, waarbij de korting kan oplopen tot 35% van de adviesprijs.

In alle kleuren

Wij voorzien jouw nieuwe zonnebril met de mooiste zonneglazen. Concessies zijn verleden tijd met een aanbod van meer dan 100 verschillende combinaties aan ZEISS kleuren.
Van een egale kleur, kleur verlopend, polariserend tot AdaptivSun, we hebben ze allemaal. Doordat we alle kleuren op voorraad hebben kun je ze zelf uittesten alvorens je de keuze maakt.

Welkom, ook in deze tijd

De optiek en lenzen vallen onder essentiële detailhandel, optometrie en orthoptie vallen onder paramedische beroepen. Heiming Aben valt officieel niet onder de categorie 'winkels' en heeft daarom dan ook andere regels. Jullie blijven dus welkom voor al onze diensten, ook in deze tijd. Benieuwd hoe wij dit doen?

Bekijk onze Corona maatregelen