nieuwe collectie

FALL / WINTER

Terug van Parijs

We kiezen ervoor om onze bijzondere brillen collectie verantwoord en zorgvuldig samen te stellen. We reisden met de trein naar Parijs om inspiratie op te doen over de nieuwe mode en trends die we dit najaar kunnen verwachten. Met resultaat; nieuwe brillen, nieuwe merken en nieuwe collecties zijn besteld of direct meegenomen naar Reuver.

Bekijk onze volledige brillen collectie

Geef het leven wat kleur

Deze kleurrijke monturen van Theo zijn voor iemand die net even iets anders wilt. De excentrieke brillen worden ontworpen in België en worden vervolgens in de Jura - Frankrijk - volledig met de hand gemaakt. Ze bieden een perfecte pasvorm en een exclusieve uitstraling. Theo heeft liefde voor design, originaliteit en kwaliteit. Kortom een bril waar je mee gezien mag worden.

Bekijk alle Theo brillen

Lindberg Special Edition

Deze gelimiteerde Lindberg brillen hebben een unieke kleursamenstelling met een dubbel gekleurde veer. Een leuke subtiele twist wat deze brillen nóg stijlvoller maakt.
In totaal 3 modellen met ieder een oplage van slechts 390 stuks wereldwijd waarbij we van iedere bril 3 exemplaren hebben weten te bemachtigen.

Voeg je favoriete brillen toe en reserveer vrijblijvend

Onze collectie bestaat grotendeels uit unieke exemplaren, dit betekent dat we vaak van iedere bril slechts één exemplaar in huis hebben. Daarom is het mogelijk om online jouw favoriete bril of brillen kosteloos te reserveren. Deze reservering ligt dan voor je klaar in onze winkel om te bekijken en te passen, helemaal vrijblijvend.

Bevallen ze niet? Geen probleem, je zit nergens aan vast.

Dubbel+

Je dag vraagt wellicht om meer dan één bril. Denk aan een zonnebril, computerbril, sportbril, reservebril of een tweede bril om af te wisselen. Bij aankoop van jouw nieuwe bril met heldere ZEISS glazen ontvang je van ons een Dubbel+ bon. Tegen inlevering van deze bon geven wij jou één glas cadeau* als je een extra bril aankoopt binnen een jaar.

Eigen atelier

Wisten jullie dat ieder brillenglas bij ons binnen komt als een grote ronde schijf op sterkte?

In ons eigen atelier slijpen en bewerken we deze glazen nauwkeurig op maat. Dit ambachtelijk werk doen we zowel met onze handen als met moderne apparatuur om zo de volledige controle te hebben over onze kwaliteit.

heimingaben.nl