Nieuwe collectie 2021

Start het jaar goed met een nieuwe look.

Verfijnd én krachtig

Het draait allemaal om details, zeker bij een bril. Zo kan een kleuraccent de bril sportief maken, kan die ene technische constructie de bril stijlvoller maken en bepaalt de vorm van de glazen welk karakter jij wilt uitstralen. Van rond tot recht, van zwart tot goud en van basis tot exclusief, je vindt ze allemaal in de nieuwe 2021 collectie.

Online Collectie Brillen

Voeg je favoriete brillen toe en reserveer vrijblijvend

Onze collectie bestaat grotendeels uit unieke exemplaren, dit betekent dat we van iedere bril slechts één exemplaar in huis hebben. Daarom is het mogelijk om online jouw favoriete bril of brillen kosteloos te reserveren. Deze reservering ligt dan voor je klaar in onze winkel om te bekijken en te passen, helemaal vrijblijvend.

Bevallen ze niet? Geen probleem, je zit nergens aan vast.

Dubbel+

Je dag vraagt wellicht om meer dan één bril. Denk aan een zonnebril, computerbril, sportbril, reservebril of een tweede bril om af te wisselen. Bij aankoop van jouw nieuwe bril met heldere ZEISS glazen ontvang je van ons een Dubbel+ bon. Tegen inlevering van deze bon geven wij jou één glas cadeau* als je een extra bril aankoopt binnen een jaar.

Welkom Odette!

Ons team groeit met jullie mee zodat we alle aandacht kunnen blijven geven om tot het beste eindresultaat te komen. Wij zijn blij, want Odette is opticien en contactlensspecialist én is ook nog eens fulltime aanwezig.

Bekijk ons team

Heiming Aben is open

Wij mogen open blijven tijdens deze lockdown. De sector Optiek en Lenzen vallen onder essentiële detailhandel, Optometrie en Orthoptie vallen onder paramedische beroepen. Jullie blijven dus welkom voor al onze diensten, ook in deze tijd.

Bekijk onze Corona maatregelen