Reserveren Openingstijden
Heiming-aben-opticien-roermond-venlo

Wij zijn open

Heiming Aben mag open blijven ondanks Corona. De sector Optiek en Lenzen vallen onder essentiële detailhandel, Optometrie en Orthoptie vallen onder paramedische beroepen. Heiming Aben valt officieel niet onder de categorie 'winkels' en heeft daarom dan ook andere regels. Jullie blijven dus welkom voor al onze diensten, ook in deze tijd. Hoe we dit doen? Dat lees je hieronder.

Onze werkwijze tijdens Corona

Het coronavirus heeft in de afgelopen periode veel effect gehad op iedereen. Ook wij hebben alle mogelijke maatregelen genomen om u zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen, op een veilige manier.

Zo dragen onze medewerkers mondkapjes, reinigen wij (net zoals altijd) onze apparatuur en brillen voor en na ieder bezoek en vragen wij u voldoende afstand te houden. Het adviseren van brillen blijft onveranderd, dit doen we zittend zodat het mondkapje niet verplicht is om te dragen.

Wij werken bij voorkeur zo veel mogelijk op afspraak, al is dit niet verplicht. We snappen dat het uitzoeken van een bril soms lastig kan zijn, neem dus gerust iemand mee. Jullie blijven dus gewoon van harte welkom, ook in corona tijd.

Heimingaben corona 01

Handen desinfecteren

Bij binnenkomst desinfecteert iedereen de handen.

Heimingaben corona 02

Meting met i.Profiler

We doen een screening / objectieve meting met de i.Profiler van ZEISS. Hierbij meten wij de helderheid, de pupilgrootte en de lengte van de ogen.

Heimingaben corona 03

Apparatuur op afstand bedienbaar

We doen al onze metingen, met apparatuur die we op afstand kunnen bedienen.

Heimingaben corona 04

ZEISS Visufit 1000

Centrering brillenglazen met de Visufit 1000 van ZEISS. De meest nauwkeurige in-meting ter wereld, die ook nog eens op afstand te bedienen is.

Heimingaben corona 05

Veiligheidsschermen

Het adviseren van brillen blijft onveranderd, dit doen we zittend met een transparant scherm tussen u en onze medewerker. Doordat u een vaste zitplaats heeft is het dragen van een mondmasker niet verplicht en kunt u op uw gemak onze mooie brillen passen. Neem gerust iemand mee, probeer alleen niet met het hele gezin te komen.
De lenscontroles, optometrie- en orthoptie onderzoeken doen we zoveel mogelijk achter een transparant scherm of met een mondmasker op.

Laatst gewijzigd: 05-06-2021

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van acties, nieuwe collecties en veel meer…

Selectie

Je hebt nog geen brillen geselecteerd.


Bekijk de collectie

OpeningstijdenOpeningstijden

Op dit moment zijn we gesloten.
Vandaag vanaf 09.00 staan wij weer voor u klaar.

dinsdag
09.00 - 18.00
woensdag
09.00 - 18.00
donderdag
09.00 - 18.00
vrijdag
09.00 - 20.00
zaterdag
09.00 - 17.00